21. juli 2020 By Athene Eriksen 0

Vippeserum – For at du kan være dit skønneste selv

Vippeserum – Fordi øjnene er sjælens spejl 

Man siger at øjnene afspejler, hvem et menneske er indeni. Derfor ønsker vi altid at vise vores smukkeste selv, både med og uden make-up. Vores fantastisk effektive vippeserum hjælper til at holde dine vipper smukke og sunde, så du altid reflekterer den bedste side af dig selv. Den styrker, beskytter og får dine egne vipper til at vokse sig lange og smukke.

Man opnår den bedste effekt ved dagligt brug og du vil kunne se markante resultater, indenfor 6 ugers regelmæssig benyttelse. Den hjælper til at fremhæve og intensivere tætheden, farven og længden af dine vipper, med aktive ingredienser som eksempelvis bimatoprost. Den indeholder også både panthenol, glycerin og allantoin, som har en beroligende effekt. Dette gør den perfekt til applikation ved øjnene og får den til at skille sig ud, fra andre produkter i samme kategori.

Der kan for mange kan opstå irritation, ved brug af andre typer ingredienser i blandingen. Vi har derfor specielt udvalgt denne, som det optimale valg, for dig som ønsker både skønhed og komfort. Vi mener ikke at det er acceptabelt at gå på kompromis og derfor har vi fundet de bedste produkter på markedet, til at opfylde alle dine beauty-behov. 

Vippeserum er det ideelle produkt til dig, som bruger vippe extentions og har brug for at give dine egne vipper ekstra pleje. Lige såvel som for dig som gerne vil være uafhængig, af make-up rutinen om morgenen. Dette hjælper til at fremhæve din naturlige skønhed og lade din egen glød, skinne indefra og ud.

Vores vippeserum er både skønsom og effektiv, så du vil få fuldt udbytte af effekten, uden overhovedet at mærke at du har det på. Siden vi startede vores butik i 2016, har vores mål været at udvælge alle de bedste produkter til vores kunder. Vores vision er at være de bedste leverandører, af beauty-produkter i Danmark og derfor tilbyder vi dig også kun det bedste. 

Ønsker du at vide mere om vippeserum og hvad det kan gøre for dig? Så kan du med fordel se mere på NR Kosmetik, hvor du vil kunne finde mere information på emnet.