Postnord pakkelabel – find det online

07 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke til en modtager her i Danmark? Så kan du med største fordel benytte vort helt eget postvæsen.

PostNord har igennem mange årtier forestået omdeling af pakker i Danmark, til stor tilfredshed for både afsendere og modtagere. Og så hører PostNord ikke til de dyreste fragt og distributions udbydere her til lands.

Hvor kan jeg bestille et PostNord pakkelabel?

Hvis du skal sende din pakke med PostNord, og således mangler et pakkelabel, kan du købe dette via købpakkelabel.dk.

Du skal blot indtaste forsendelsens data i formularen. Så vil pris beregneren kunne finde de mest fordelagtige PostNord produkter frem til dig. Og så er det bare om at vælge den forsendelses model som passer dig bedst.

Bestil og betal din PostNord forsendelse online

Når du har fundet dit PostNord produkt kan du betale for forsendelsen online. Dette sparer tid og gør det mere overskueligt for dig at sende din pakke.

Du vil få dit PostNord pakkelabel med det samme du har betalt. Dette pakkelabel skal klæbes fast på pakken på en måde så der ikke dækkes for numre, QR koder eller stregkoder som skal kunne scannes af operatørerne i forbindelse med forsendelses proceduren.

Find dit nærmeste PostNord indleveringssted via købpakkelabel.dk

Når du således på forsvarlig vis har fastgjort dit pakkelabel skal du blot indlevere din pakke til forsendelse hos en PostNord pakkeshop. Denne kan du også finde med hjælp fra købpakkelabel.dk.

Du kan vælge at søge på et kort, eller du kan indtaste dit postnummer. Så vil du blive præsenteret for en liste af PostNord indleveringssteder i nærheden af dig.

Det er således en del nemmere og mere fleksibelt at benytte en PostNord pakkeshop i stedet for et posthus. Find din PostNord pakkeshop, og køb PostNord pakkelabel til privat forsendelse eller PostNord pakkelabel erhverv på købpakkelabel.dk

Flere Nyheder