Lær Reiki og få ny energi

05 januar 2021
Astrid Pedersen

Arbejder du med mennesker, og kan du føle dig helt udkørt og udmattet psykisk og mentalt efter en arbejdsdag? Så er der meget, der kan tyde på, at din energi bliver suget ud af dig. Og her vil du kunne have glæde af Reiki healing – for din egen skyld såvel som til gavn for de mennesker du arbejder med.

Hvem kan lære Reiki healing?

Du behøver ikke at være uddannet healer eller noget særligt natur talent for at kunne lære Reiki healing, lige som det ikke nødvendigvis tager mange år at lære de grundlæggende teknikker og metoder i Reiki healing at kende. Reiki healing er i sig selv ikke nogen stor videnskab – men det er klart at det efter et grund forløb kræver både øvelse og ekstra kurser at blive Reiki mester.

Alle kan lære de metoder som ligger til grund for Reiki healing, og at bruge Reiki healing til hverdag. Du kan nemlig anvende Reiki healing i forbindelse med meditation eller bøn for at oplade dine egne energi reserver, eller du kan bruge teknikken når du arbejder med andre mennesker.

Reiki healing bygger på ganske enkle grundprincipper som beskriver de livs energier vi alle er i besiddelse af, og som helst skal flyde uhindret gennem legemet for at vi kan fungere i det daglige og undgå diverse dårligdomme og lidelser. Når dette flow blokeres, for eksempel på grund af uhelede traumer, stress eller depression, vil vi begynde at opleve ubalancer i form af sygdom eller smerter.

Med Reiki healing kan disse blokeringer fjernes, og ny livs energi fra universets uudtømmelige kilder tilføres. Og du kan sagtens fungere som kanal for disse energier selv om du aldrig før har beskæftiget dig professionelt med healing.

Lær Reiki healing på en weekend

Hos Christo Blaak (Padam) kan du i løbet af en weekend blive indviet i Reiki universet – læs mere på christo.dk.

Flere Nyheder