Lad en faglært maler forestå maling af hus

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Har du og resten af familien besluttet jer for at opgradere den trange lejlighed til et rummeligt hus – måske endda et af dem med have – og har I efter måneders intens bolig jagt nu underskrevet købsaftalen på drømmeboligen? Så står i sikkert alle sammen og tripper for at komme i gang med at flytte ind. Ungerne skal vælge værelse, og de voksne ser frem til at sætte deres eget personlige præg på indretningen i de fælles stuer.

Men før I stuver møblerne og flyttekasserne ind i den lejede kassevogn, er det en rigtig god idé at overveje om ikke en istandsættelse af boligen burde gå forud for indflytningen. Det er trods alt nu hvor huset står tomt, at I har en helt unik mulighed for at få malet lofter, vægge og indvendigt træværk samt få foretaget småreparationer og måske endda slebet og efterbehandlet trægulvene, hvis huset er udstyret med sådanne.

Hvem kan hjælpe mig med maling af hus?

Måske tænker du, at du vil vente med maling af stuer og værelser til flytte kaoset er overstået, og der er faldet lidt mere ro over hverdagen. Her skal du blot tænke på, at når alle møbler, tæpper og øvrigt bohave er på plads, kan det godt være op ad bakke med såvel tiden som overskuddet til at skulle flytte alting ud, dække af, og udføre det slidsomme og tidskrævende malerarbejde.

Derfor bør du få dette overstået inden I flytter ind. Og har du ikke selv tid til at slibe, prime, male, spartle og hvad der ellers skal løses af opgaver, kan det tilrådes at du overlader disse til et malerfirma. Med et malerfirma som for eksempel Malerkanonen til at udføre malerarbejdet er du sikker på at resultatet bliver flot og holdbart. Du kan booke din lokale maler via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder