KMS Moist Repair – for smukt og glansfuldt hår

26 juli 2021
Astrid Pedersen

Den rette hårpleje bør være en fast integreret del af din daglige skønheds rutine. Ellers risikerer du at håret mister glans, fylde og spændstighed og kommer til at fremstå slidt og trist.

KMS Moist Repair – din redning når håret er tørt og glansløst

Er dit hår ganske udtørret og udpint, måske som følge af overdrevet styling eller hyppige kemiske behandlinger, kan det godt virke som om alt håb er ude. Men dette behøver ikke at være tilfældet. Det kan faktisk godt lade sig gøre at reparere beskadiget hår. Det er blot et spørgsmål om at bruge de rette produkter.

Her kan du med fordel give KMS Moist Repair en chance. KMS Moist Repair er en af de mange produkt linjer fra det velrenommerede hårbrand KMS. KMS har igennem mange årtier leveret lækre og plejende produkter til alle typer hår. Og KMS Moist Repair er således KMS’ bud på en nærende og genopbyggende serie af produkter rettet mod det tørre og ødelagte hår.

Hvilke produkter findes der i KMS Moist Repair serien?

KMS Moist Repair serien indeholder alle de produkter du skal bruge for at genskabe dit smukke, stærke og glansfulde hår. Du kan bruge KMS Moist Repair shampoo og balsam i forbindelse med hårvask. Uanset hvor ofte du vasker dit hår vil du med disse skånsomme produkter undgå at slide unødigt på håret.

Samtidig tilføres håret såvel fugt og næring som den optimale beskyttelse. Og har du brug for ekstra pleje kan du med stor fordel anvende KMS Moist Repair hårkur, hår olie eller leave in conditioner som efterlader håret skinnende og blødt.

Hvor kan jeg købe KMS Moist Repair produkterne?

Hos Hair by Stender kan du finde alle de lækre produkter fra KMS; her under KMS Moist Repair serien. Du kan finde samtlige produkter i KMS Moist Repair serien i den online shop på hairbystender.dk

Flere Nyheder