Hvilken gulvsliber i Aarhus er bedst til prisen?

15 september 2021
Silje Hansen

Der findes som udgangspunkt to forskellige behandlinger af trægulve, når der er ujævnheder eller skader. Her kan du vælge mellem en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Den mest hyppige behandling er en gulvafslibning. Det er et mildere indgreb, da man typisk kun sliber 2 mm ned i trægulvets overflade. På denne måde fjernes de skrammer, ridser, mærker og plamager, som har sat sig i trægulvets overflade. Det efterlader et smukt resultat, som var det et helt nyt og fint trægulv igen. Det kræver dog, at man har den rette teknik og ekspertise for at få et flot resultat. 

En gulvafhøvling bliver kun anvendt, hvis der er en større skade i trægulvet. Det kan være en dybere rids eller, hvis du har haft en vandskade. Her kræver det at en gulvmand kan komme ud og se på tilstanden af trægulvet. Da en gulvafhøvling er et større indgreb, er det vigtigt at trægulvet stadig har en god bæreevne efterfølgende.

Hvad skal du vælge en gulvafslibning ud fra?

Hvis du ønsker hjælp til en gulvafslibning, anbefaler vi, at du bruger tid på at undersøge markedet. Der er i dag flere virksomheder som tilbyder hjælp til en gulvafslibning. Der vil derfor være store forskelle i priserne og kvaliteten af arbejdet alt efter, hvem du vælger til at udføre en gulvafslibning.

For at gøre din søgning mere overskuelig og relevant, kan du med fordel indsnævre din søgning til det lokale område, hvor arbejdet skal udføres. Her kan du læse lidt om, hvad kunderne har skrevet om deres oplevelse med de forskellige virksomheder. En høj kundetilfredshed er som regel en god indikation på et godt forløb og resultat til prisen.

Hvilken gulvsliber er bedst og billigst i Aarhus?

Er du i markedet for at finde den mest populære gulvsliber Aarhus, kan du med fordel indhente et uforpligtende tilbud fra gulvkanonen.dk.

Flere Nyheder