Hvem går med træsko nu om dage?!

02 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sådan nogle træsko forbinder du nok med landmænd af gammeldags og moderne slags, hvor de har lidt halm mellem foden og skoen, og der er gylle under dem.

Men det er faktisk ikke så mange år siden, at det var en dille for Hollywood-stjerner at have den slags sko på, og hvis man besøger Holland, så er det en industri i sig selv, hvor man bliver nødt til at eje nogle træsko.
Og hvis man er på ferie der, så skal man helst have nogle autentiske med hjem, der er lavet af træ hele vejen rundt.

De moderne træsko har som regel også læder på sig, og så kan man få dem i sikkerhedsudgaver, så man kan bruge dem til arbejde, hvor det er nok sikkerhed at have den slags sko på, eller hvis man bare lige vil passe ekstra meget på ens fødder.

træsko

Træsko er til mange mennesker

Og mange lastbilchauffører bruger dem også, men man skal huske at tage dem af, inden man sætter sig ind, og det gælder også, hvis man er passager.

Ude på landet er der også mange mennesker, som der bruger den her slags sko, fordi det er nemt at hoppe ud og ind i dem, hvis man lige skal ordne noget ude i haven eller køre en kort tur ned at handle.

Desuden er der ikke så meget fiksfakseri med at vælge den moderigtige af slagsen på trods af det, vi indledte med at sige, for de fleste træsko er ens at se på, hvor de kan variere i nogle farver, og ellers skal man bare vælge nogle, der passer en i størrelsen.

Måske byder fremtiden på, at man skaber nogle, som der er til at holde ud at bruge til længere gåture, shoppingture og ferieture, men det kræver nok, at de kommer på mode igen.

Flere Nyheder