10. juni 2020 By Anders Lundtang Hansen 0

Husk at få renset dit badeforhæng

Nogle mennesker kan ikke lide, når badeforhænget er trukket for, når de ikke selv skal i bad, men bare skal ud på toilettet for eksempel.

Dette hænger ofte sammen med, at der er blevet set for mange gyserfilm, hvor der altid er en morder, der gemmer sig sådan et sted, om det så er ude i brusekabinen, eller det er bag badeforhænget foran badekaret.

Men ellers er vi jo meget glade for, at vi kan trække det for, så vi for første ved, at folk ikke kan kigge på os, hvis de ved et uheld kommer til at vade ud på badeværelset, og man havde glemt at låse døren.

Der er jo så også det med, at så slipper man for, at vandet bliver fordelt alt for meget, hvis man får øst vand over sig, mens man bader, eller man kommer til at pjaske for meget rundt i vandet.
Det er jo meget rart, når man skal tørre op bagefter.

Men apropos at tørre efter og skrabe vand ad eventuelle fliser på badeværelset, hvor tit husker du så lige at vaske det bruseforhæng?

Det er jo ikke noget, man lige kan tørre på samme måde, og man kan heller ikke skrabe det fri for vand.

Desuden er det jo ofte foldet i bunden, så vandet samler sig her – og det er DIT snavsede vand fra mange gennembadninger, hvor skidt og kalk har aflejret sig her.

Hvis du har et lyst badeforhæng, så kender du sikkert godt til den brunlige stribe i bunden, der bliver mere og mere stor, som man ikke får den vasket.

Og det er egentligt for dumt, for så meget kræver det ikke lige at hive det ned, smide det i vaskemaskinen og tilsætte rengøringsartikler, der kan gøre det rent.

Få det gjort en gang for meget en for lidt!

Og køb dit nye badeforhæng her.