Hold onde drømme væk med en drømmefanger

17 september 2020
Lykke Holzmann Søby

Traditionelle drømmefangere er beregnet til at beskytte mennesker fra negative, og dårlige drømme, mens de stadig lader de positive, gode drømme komme igennem. De gode drømme går gennem hullet i midten af ​​drømmefangeren og glider derefter ned i fjerene til den person, der sover nedenunder. Dette er selvfølgelig grunden til folk siger, at drømmefangere altid skal hænge over din seng, ellers fungerer det ikke.

Traditionelle drømmefangere er lavet af en pil og dekoreret med stykker af hverdagen (fjer, pilehoveder, perler, skaller osv.). Naturligvis er moderne drømmefangere ens; dog er de også meget forskellige. De er endnu mere dekorerede og mere avancerede.

Her er en lille historie om drømmefangere:

Den oprindelige drømmefanger, var beregnet til at give naturlig visdom fordi naturen betragtedes som en vigtig lærer af de oprindelige beboere i Nordamerika,

Drømmefangere af kviste, sener og fjer er blevet vævet siden oldtiden af ​​Ojibwa-folket. De blev vævet af bedstefædre og bedstemødre til nyfødte børn og hængt over deres sovested for at give spædbørnene fredelige, smukke drømme. Natluften siges at være fuld af drømme. Gode ​​drømme er klare og kender vejen til drømmeren, der falder ned gennem fjerene.

Den mindste bevægelse af fjerene viste, at der var endnu en smuk drøm.

Dårlige drømme kan forvirre og gøre ondt på modtageren. De kan heldigvis ikke finde vej gennem nettet og bliver fanget der, indtil solen står op og fordamper dem som morgendug.

Oprindeligt blev den indianske drømmefanger vævet af kviste ved hjælp af tråd fra ​​brændenælden. Disse kviste blev samlet friske og tørret i en cirkel eller trukket i en spiralform, afhængigt af deres tilsigtede anvendelse. De brugte naturlige fjer og krystaller, en krystal til hver drømmefanger.

Drømmefangeren har været en del af indianerkulturen i mange generationer. Nogle indianere i Nordamerika holdt drømmefangeren i høj agtelse, fordi den symboliserede styrke.

Lad ikke de onde drømme ødelægge din gode nattesøvn, få fat i en drømmefanger med det samme.

Flere Nyheder