12. juli 2020 By Athene Eriksen 0

Guldringe – Særpræg og elegance, af højeste karat

Guldringe – Symboler på skønhed og kærlighed 

Har du en forkærlighed for guld og ædelstene? Det har vi også, så hos os er du garanteret et stort sortiment og i alle forskellige stilarter. Vores medarbejdere er alle faglærte guldsmede og vi har siden 1971 opbygget et væld af viden og ekspertise. Derfor kan vi rådgive dig om alt fra A-Z når det kommer til disse materialer, så du har den nødvendige viden, til at finde det smykke som passer dig bedst. En guldring er en lille detalje, som giver et sort udtryk.

Disse kan være foræret som gaver fra dem du elsker eller været en lille symbol på kærlighed til dig selv. Du fortjener det bedste og det er præcis hvad vi ønsker at give dig. Vi fører og fremstiller ringe i alle karat og designs. Så hvis du gerne vil være med på moden og finde det sidste nye, eller gerne vil skabe et unikt og tidsløst design for dig selv eller dine kære, så finder du det hos os. 

Ringe har sidden tidernes morgen, været et symbol på kærlighed. De giver udstråling og du kan nyde udsynet hver dag, som de sidder på din hånd. Guld kommer i flere forskellige karat, som er blandet af forskellige legeringer. Dette bruges til at give styrke og holdbarhed til materialet, samt ændre farven på det ædle metal. Så er du for eksempel mere til hvidguld eller rødguld, eller måske en blanding af dem alle, kan disse sagtens findes i den rigtige kombination for dig.

Disse naturlige metaller har potentialet, til at gå over selv vores levetid og kan nå at pryde mange generationer, i årenes løb. Fordi det er en investering for livet, vil vi gerne sikre os at du finder det helt rigtige. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde den perfekte ring til dig eller en du elsker. 

Ønsker du at se mere information omkring guldringe, designs, karater m.m.? Så kan du med fordel på ind på Smykkeform’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde masser af information og inspiration: