7. september 2020 By Anders Lundtang Hansen 0

Gør noget ved den diskusprolaps hurtigst muligt!

Hvis du har nogle begyndende smerter i ryggen, så er det med at gå til lægen med det samme!

Generelt skal man jo gå til lægen, hvis man oplever nogle smerter, for selvom det måske ikke føles alarmerende, så kan man godt risikere, at fordi man så fortsætter, som man plejer, så belaster man smerten; eller den får lov at sætte sig, fordi man ikke gør noget ved det.

Nogle ting forsvinder skam af sig selv og kan måske mere være udsprunget af, at man lige fik lavet en forkert bevægelse eller lignende, men hvis smerten kommer igen, så skal man til at tage det alvorligt.

Selvom man taler om at lave et gebyr på at gå til lægen, så man ikke kommer rendende som hypokonder, så er smerter ikke noget at spøge med, og man bør se på det.

Der er ikke noget sejt ved at bide det i sig – du vil fortryde det.

Specielt en diskusprolaps skal tilses

De nævnte rygsmerter kan nemlig specifikt være tegn på, at du har pådraget dig en diskusprolaps, som man ofte i dagligdagssprog blot betegner som en diskus.

Det kan gøre en ukampdygtig i længere tid, så man måske skal sygemeldes fra arbejdet, og desto længere man går med det, desto større chance er der for, at det kommer til at sætte sig som et større problem.

En mulighed i forbindelse med sådan en skavank kan være at få set på den diskusprolaps i Vejle, hvor de har mange kyndige mennesker til at se på den slags af forskellige beskaffenheder.

Godt nok siger man, at for mange kokke fordærver maden, men hvis den ene instans ikke kan fikse den, kan en anden her i Jylland måske gøre det.

Så kan du føle, det er lidt for langt at rejse, hvis du ikke i forvejen bor der i nærheden, men det kan jo være hér, du har heldet med dig til at komme den diskus til livs, og så er det jo med at gribe den chance!