Find den bedste pris på luft til vand-varmepumpe online

21 september 2020
Astrid Pedersen

Skal dit gamle oliefyr skiftes ud? Så er der kun gevinster at hente ved at skifte til en luft til vand varmepumpe frem for at købe et nyt et af slagsen. Du kan nemlig spare mange penge samtidig med at du støtter den grønne omstilling.

Hvor meget kan jeg spare hvis jeg skifter til en luft til vand varmepumpe?

Der ligger over tid en meget stor besparelse på din varmeregning ved skift fra et gammelt fyr til en energi effektiv luft til vand varmepumpe. I mange tilfælde kan bolig ejere se frem til at skære op imod 70% af de årlige udgifter til opvarmning af boligen. Dette skyldes at en luft til vand varmepumpe er langt mere effektiv i forhold til udnyttelsen af den tilførte energi end et gammelt olie eller gas fyr. Og en varmepumpe vil ikke skulle renses, repareres eller vedligeholdelse nær så hyppigt som et udtjent fyr – så her sparer du også nogle basseører.

Hvis du ønsker at vide præcis hvor meget du kan spare ved at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe kan du på Nærvarme Danmarks hjemmeside finde en online beregner bestående af en formular i hvilken du skal indtaste de aktuelle data vedrørende dit varme forbrug. Disse inkluderer nuværende varmekilde, antal kvadrat meter som skal opvarmes, oplysninger omkring isolering og gulvvarme, og oplysninger omkring antallet af radiatorer eller andre varmekilder tilsluttet centralvarmen.

På baggrund af disse oplysninger vil Nærvarme Danmarks online beregner kunne give et overslag på den forventede reduktion i såvel dine økonomiske udgifter som i din udledning i CO2 på årlig basis. Du vil blive overrasket over hvor mange penge du kan spare, og hvor klimavenlig dit hus kan gå gå hen og blive. Og så har du endnu et godt incitament til at skifte fyret ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Find din pris på luft til vand varmepumpe på naervarme.dk

Flere Nyheder