Få en lækker massage i Vejen

05 august 2022
admin

editorial

Går du og døjer med daglige smerter og spændinger i nakke, ryg, lænd og skuldre? Så er det sikkert fordi du har en dårlig arbejdsstilling.

Rigtig mange danskere slås hver eneste dag med spændinger i kroppen, der medfører ubehag og smerter, som følge af uhensigtsmæssig siddestilling eller mange tunge løft. Træning er ikke altid nok, når man ønsker at komme disse dårligdomme til livs. Derfor bør du supplere med manuel behandling, for eksempel i form af massage.

Hvordan virker massage?

Når du får massage, arbejdes der med tryk eller strøg i musklerne. Det er vigtigt, at massøren er dygtig og erfaren, så han eller hun kan skræddersy behandlingen til dine individuelle behov og bruge elementer fra alle de forskellige massagetyper.

Hvis du f.eks. kommer for at få en wellnessmassage, vil massøren arbejde med bløde og afslappende strøg. Hvis du har brug for fysioterapimassage på grund af smerter i lænden, nakken eller skuldrene, vil massøren bruge et fastere tryk på disse specifikke områder.

massage

Massage har mange positive virkninger

Fordelene ved massage er mange. Massage kan lindre stress, spændingshovedpine, ryg-, nakke- og skuldersmerter samt myoser (muskelkramper) og betændelser i musklerne, forbindeive væv, sener og led. Hvis du er blevet skadet, f.eks. under sport, kan massage hjælpe dig med at komme dig hurtigere. Regelmæssig massage kan hjælpe dig med at opnå mere fleksible muskler, hvilket gør det lettere at undgå fremtidige skader.

En af fordelene ved massage er, at den kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning ved at løsne stramme muskler og korrigere muskelubalancer. Dette er især vigtigt, hvis du sidder ved et skrivebord hele dagen eller bruger meget tid på at køre bil. En dygtig massør vil være i stand til at løsne op for spændinger i nakke og skuldre og give dig nogle øvelser, som du kan lave derhjemme, så du kan bevare de gode virkninger af behandlingen.

Bestil tid til massage i Vejen på tiksarasmassage.dk.

Flere Nyheder