Er det Excelkursus ikke nok i sig selv?

15 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man forsøger virkelig at få det ypperste ud af det her kursus i Excel.

Man har sørget for, at der ikke kommer andre ting i vejen, så man kan dedikere tiden til det, og man bruger også en god sjat af fritiden på det.

Men det er bare stadigvæk som om, at man ikke kan forstå det godt nok.

Det er ikke fordi, det er et dårligt kursus, og man kan mærke, det er nogle gode kursusudbydere, undervisere og hyggelige kursister, men det er bare emnet i sig selv, der er svært at forstå.

Det er ellers det rette niveau, man er på, og der er umiddelbart ikke andre eller nogle bedre, der tilbyder dette kursus, så man må prøve at se, hvad man ellers kan gøre.

excel kurser

Men de andre kursister har ikke tid til at hjælpe en, om der er ikke mulighed for privatundervisning, og ej heller kan man bruge alle pauserne til at spørge ind til stoffet – for det er der ikke pauser nok til.

Der må gøres noget ved siden af selve Excelkurset

Derfor må du tage andre metoder i brug, hvor du må se, om du kender nogle, der har forstand på Excel, der kan hjælpe dig med at forstå det, når du ikke er til kurset.

Det kan være, der er nogle, der tilbyder hjemmeundervisning eller onlineundervisning i emnet, som du kan bruge som supplement til kurset, så længe det ikke gør dig mere forvirret at få ting at vide, der ikke passer sammen.

Man skal jo trods alt følge det, som man lærer i kurset, da det er her, man har lagt sin tid og måske også penge, så det er ikke heldigt, hvis man skal til eksamen i det, og man går med mere viden, som man egentlig ikke skal bruge til eksamen.

Men udover det kan det være smart at høste viden om emnet ved siden af, hvis det kan hjælpe en.

Flere Nyheder