27. august 2020 By Anders Lundtang Hansen 0

Elementmontage kan være mange ting

Når man i daglig tale taler om elementmontage, så vil man nok forestille sig noget i arbejdsmæssig regi, der relaterer sig til noget specifikt, og det kunne i så fald være et specifikt sted, der udfører den slags såsom https://www.servicepatruljen.dk/ydelser/elementmontage

Men hvis vi skal koge det med elementmontage ned, så er det jo ret beset, hvad der står beskrevet i ordet: at man sætter forskellige elementer sammen og monterer dem.

Det med at montere dem et givent sted til brug i en akse af flere komponenter er nok en relativt ny ting, når man ser på det med at bygge og konstruere, specielt når vi ser på hele menneskehedens historie, hvor man har bygget i mange, mange tusinde år for at overleve og have en bolig.

Her startede det nok mest af alt med at sammensætte elementer såsom mursten med videre, så man kunne skabe sig et sted at have beskyttelse.

Senere havde man overskud og forståelse for at bygge større og flottere, så man også ville have ornamenteringer på, så man kunne vise udefrakommende og fjenden, at man havde både viden, imposante bygninger med videre, og man skulle gerne være førende på fronten, så man kunne skræmme fjenden med den viden.

For dengang delte man ikke den viden, så selvom det kunne indynde fjenden til at ville berøve ens flotte borg, så kunne det også afskrække, når man så de spirende tårne med videre, som fjenden måske ikke vidste, hvordan man konstruerede.

Som man så blev klogere på område med at skabe og montere, så skulle flere ting sammensættes i en kæde for at fungere, om det så var til en større konstruktion, eller man skulle bygge noget elektronisk.

I dag er man bedre til at vidensdele, så man på tværs af landegrænser kan finde ud af hjælpe hinanden med elementmontage alt efter, hvad man besidder af viden.