Drømmer du om New Yorker vægge i din bolig på Sjælland?

19 november 2020
Anne-Mette Hansen

Drømmer du om at dele din 1-værelses lejlighed op? Så der er stue i den ene ende og soveværelse i et hjørne for sig selv? Så skal du se på en smart New Yorker væg. Den flotte væg i metal og glas er et ideelt valg til at dele rummet op på en smuk og tidløs måde. 

Men hvor finder du flotte New Yorker vægge i lige de mål, der passer ind i din bolig? Læs mere her!

Derfor skal du indrette med en New Yorker væg

Hvorfor indrette dit hjem med den smukke og minimalistiske og til tider lidt rustikke glas- og metalvæg? Du får her fem gode grunde til ikke lade være!

1. Væggen er både tidløs og smuk. Den bliver ikke træls at se på og kræver ikke den store vedligeholdelse, når den bruges indendørs.

2. Det er en minimalistisk væg, der passer ind i langt de fleste moderne hjem. Er hjemmet meget enkelt, kan den tilføre noget sjæl og charme.  

3. Den er dekorativ og funktionel på samme tid. Udover at være flot at se på deler den også et rum op på en yderst praktisk måde. Du får nemlig stadig lys udefra i hele rummet. 

Find din helt egen New Yorker væg online

Hvor kan du shoppe stilfulde New Yorker vægge? Det bedste bud er online. Der findes flere gode forhandlere, der forhandler smukke vægge i glas. Nogle af dem tilbyder endda skræddersyede mål. Det er virkelig smart! Så kan du få dig en personlig og unik New Yorker væg, der passer ind i lige netop dit hjem.

Vil du gerne forkæle dit hjem med en smuk New Yorker væg? Hvad venter du på? Søg blot online, så finder du uden tvivl mange gode forhandlere, der kan tilbyde en rigtig fin glas- og metalvæg. Perfekt til at indrette dit hjem med stil! 

Flere Nyheder