21. oktober 2020 By Maya Hindsberg 0

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Boligsalg og bolig køb er en stor ting og for rigtig mange en rigtig stor beslutning, uanset om der skal købes og sælges et hus, lejlighed, sommerhus. Det er dog få gange man skal foretage et køb, men netop derfor skal man gøre det ordenligt. Der er mange ting at tage stilling til og alligevel er der mange, som tror de f.eks. kun skal bruge hjælp fra en advokat til at skrive skødet. Det er dog ikke så let. Heldigvis kan du få hjælp hos eboligadvokat.dk.

Når du skal sælge din bolig

Det er blevet populært at sælge sin bolig selv uden at gøre brug af en ejendomsmæler. Du kan nemt sælge din bolig, da du bare selv skal annoncere din bolig på en bolig hjemmeside og derfor er der mange danskere, der gør det. Her skal du dog gøre dig selv en tjeneste og få en boligadvokat til at hjælpe dig med den lange række af dokumenter som du skal have på plads ved et salg. Der er nemlig en række krav, du skal leve op til, når du står med et boligsalg, disse krav kan boligadvokaten hjælpe med. 

Derudover kan en boligadvokat hjælpe med at købsaftaler, skøder osv. er skrevet ordenligt og er juridisk korrekt. 

Når du skal have købt en bolig

Der er virkelig ikke nogle grund til at bruge en masse penge på en ejendomsmæler, når du skal købe en bolig, men en boligadvokat kan være en fordel for dig. Hvorfor ingen ejendomsmæler spørg du? Fordi ejendomsmæleren er en sælger og ikke nødvendigvis har dine interesser for øje.

Der er dog mange ting at holde styr på og derfor kan en boligadvokat hjælpe og rådgive dig ift. købet, gennemgå købsaftaler, tilstandsrapport osv. De kan også være behjælpelige med andre overvejelser så som, hvorvidt du skal tegne en ejerskifteforsikring.