Der er mange arbejdsopgaver i sådan et vikarbureau

12 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Dette er ikke en udtømmende artikel angående, hvor mange arbejdsopgaver der reelt er i et vikarbureau, og det kan jo variere meget fra sted til sted, om det er et stort, lille, veletableret, nystartet; har vokseværk eller bare vil være, som det er.

Du kan finde et eksempel på et her: https://norstaff.dk/ 

Men man skal i hvert fald ikke tro, at det bare er mennesker, der sidder og venter på, at der er en arbejdsplads, der mangler arbejdskraft, og så kigger de i deres kartotek og ringer til nogle ledige mennesker.

Sådan er der måske nogle, der opfatter det, og de sætter det ofte i forbindelse med arbejdsløshedskassen, a-kassen, aktivering med videre.

Men det er synd, at det har fået sådan et ry, for det kan være ens vej til fastansættelse, give lidt på CV’et og ikke mindst holde en i gang.

Der lægges meget arbejde i et vikarbureau

Et vikarbureau er jo en virksomhed som så mange andre, og om man er på det private arbejdsmarked, eller man får tilført midler for at kunne fungere, så skal stedet under alle omstændigheder løbe rundt, og det skal have et godt omdømme for at fungere.

Derfor er der mange funktioner i sådan et firma udover de sædvanlige med rengøring og så videre, man måske kan forestille sig.

Man skal jo have nogen eller nogle, der kan finde de virksomheder, der har brug for arbejde, om det er freelance, sæsonbaseret, en enkelt opgave eller noget helt andet – og der skal gerne være meget forskelligt af slagsen.

Så skal de jo også have fat i de ledige, og her skal den rette parring ske, for begge parter skal jo være tilfredse ud fra det, de får ud af deres samarbejde.

Og så skal stedet endvidere jo gerne tjene penge på det tit og ofte.

Derfor er det ofte en virksomhed, der virkelig skal have fingeren på pulsen og tilpasse sig løbende.

Flere Nyheder