Danmarks største udvalg af diamantsmykker
2. maj 2020 By Simone B Off

Danmarks største udvalg af diamantsmykker

Pift hverdagen op med smukke og klassiske smykker

“Diamonds are a girl’s best friend”, sang Marilyn Monroe tilbage I 50’erne, og spørger man mange kvinder, er der noget om snakken. Diamantsmykker er evigt moderne, klassiske og kan altid pifte en grå hverdag lidt op.

De står højt på mange kvinders ønskelister, men ligger som bekendt også i det højere prisleje, og for de flestes vedkommende, er et diamantsmykke ikke bare noget, man lige går ud og køber. Det kræver opsparing og nøje overvejelser, for det skal selvfølgelig være det helt rigtige smykke, når nu det skal være. 

Gå på opdagelse i et stort udvalg af diamantsmykker

Hos Carat Diamanter findes Danmarks største udvalg af diamantsmykker i alle afskygninger. Gå eksempelvis på opdagelse i deres mange forskelligartede diamantarmbånd, der varierer i udforming og prisklasse. Fælles for dem alle er, at priserne er holdt så langt nede som overhovedet muligt, da Carat Diamanter arbejder helt uden fordyrende mellemled.

Derfor kan de præsentere dig for diamantsmykker af høj kvalitet til særdeles gunstige priser. De sælger både smykker fra brands som Georg Jensen, men har desuden også deres egen kollektioner bestående af smykker i 18 karat almindelig guld, hvidguld og rosaguld og med nøje udvalgte diamanter. Alle Carat Diamanters egne diamantarmbånd er designet og produceret af dem selv, hvorfor de kan sælge dem til landets absolut bedste priser. 

Uanset om du skal forkæle dig selv med et smukt diamantarmbånd, eller du skal forære det væk ved en særlig mærkedag, så finder du gode bud på det helt rette armbånd hos Carat Diamanter. Priserne spænder fra omkring 3000 kroner og op til 19.000 kroner alt efter antallet af samt størrelsen på påsatte diamanter, og på deres hjemmeside finder du desuden Carat Diamanters egne bud på det helt rette diamantarmbånd til særlige mærkedage som Valentines Day eller konfirmation. Se meget mere her: https://caratdiamanter.dk/diamantsmykker/diamantarmband