Bliv godt opmærksom på et nyere Excel-kursus

23 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Der bliver lavet mange goder kurser i Excel derude, og det er utroligt, at man har et program, som der egentlig ikke udvikler sig så meget fra opdatering til opdatering.

Det har nok noget at gøre med, at det faktisk virker til alle typer af brugere, om man bare er den, der skal lave en liste over ting, eller man vil lave et regnskab, hvor nogle formler kan ændre slutresultatet for en, eller man vil udnytte alle funktionerne i det.

Derfor kommer der da også nye ting til fra gang til gang, men det kan tage tid at komme omkring i alle aspekter med Excel.

Således kan måske lede efter et kursus for begyndere til at starte med, selvom man kender til programmet, men man vil gerne være sikker på, at man har fået det hele med – man kunne jo have misforstået noget.

Kom omkring det hele med Excelkurser

Med tiden skal man så måske opgradere til et kursus, hvor man forventer at have noget basisviden på plads med Excel.

Senere med tiden kan man måske komme helt op og blive ekspert, så man næsten synes, at man er bedre end underviseren.

Men det er jo begrænset, hvor meget man kan nå at komme omkring på et Excel-kursus, hvorfor man får at vide, at der måske er noget, man bør undersøge videre på egen hånd.

Hvis man så gerne vil være den, som der får det hele med i Excel, så bør man holde øje med, om der kommer kurser op de områder af Excel, som man ellers selv måtte studere sig til.

Så kan man komme mere bredt omkring Excel, end hvad man kunne ved det andet kursus.

Skulle man høre om et kommende kursus i Excel, som man ikke har hørt om, så er det jo også værd at skrive sig op til dette i god tid.

Flere Nyheder